Indonesia Chat

Signup for your free XtreemConneX profile and chat with people from Indonesia.

People looking for free online local and adult chat rooms in Indonesia


derta78

Iam man and i love naughty sex and hot very like to make love,and i love big ass and doogie
_liliy_
_liliy_

hot girl,with sexy pusy,want somebody in long n big tits
andi198102

Aku lg pengen pengen cr temen yg mau ja...kalo gak mau ya gak dipaksa............. ..................., .................... .................... ................
jamalmt

Sex is , i love sex hot & fun. Live without sex is nothing also sex is my life. Sex and sex everydays and so many times i can do it
benedictus
benedictus

IM JUST A MAN WHO WANT TO BEAT THE WORLD,IM A MAN WITH SO MANY SINS IN MY LIFE. I HAVE A BIG DREAMS AND TRULLY BELIEVE THAT ONE DAY ALL MY DREAMS WILL COME TRUE. I ENJOYED MY LIFE SO MUCH,I LIKE ADVENTURE AND I LOVE A SEXY WOMAN...
ali muhammad

I wanna lick your pussy and i wanna fuck your fuckin ass. I have oane big black dick. Ready to shake your duckin damn ass
abangkece

Cari cewek sange gahz
dreano

!!!!!!
endriokt

i just love sexy woman, suka ngeliat aja sihh. kalo ada yang mau juga gak apa apa if you want to try, i will give my hard for you.
chanleechan
chanleechan

simple guys and wanna chat with mature, single and women. i would like to have a dating and sex. please welcome to all girls over the world. many thanks
single24
single24

Nothing special, i am a man... i am single... i wanna lick pussy.
kuy

Sex is My life, no sex no life wkwkwkwk wkwkwkwk wkwkwkwk wkwkwkwk wkwkwkwk wkwkwkw wkwkwkwk wkwkw wkwkw wk wmw wmw wnwwk wkw wkw wes wm wk wk wes wj en kata
tnugraha08

Im runner, im hikeholic, im player, nothing special on me. And if you know me? Add me, chat, and you can uh ah uh ah with me
kakha

.................... .................... .................... .................... .................... ................. .................... . .................... ...
agus
agus

Good male and I want to making love with nice girl from bali and for free not money............... !!!!!!!!!!!!!!!!!!
exho

pengen punya temen chatcyang bisa sama sama merasa senang, puas dan yang penting sama sama rasakan tanpa adanya paksaan.
ellizabeth kurnia
ellizabeth kurnia

pengen punya bnyak teman biar bisa bntu aku tambh tntang apapun,aq pengen ngerti tmen wanita...
jadelile
jadelile

Helloo everyone, im jade, you can call me jade, jeje, peje. Or anything. Im 19y.o, 164 cm tall, 50kg, and im from ... Feel free to asks anything about me.. So we can be close friends.. If you wanna meet me sure we can, but you should come to jogja haha... Lets make fun guys
afin yyp

Iam 19 years old, in . Iam interest to talk about seks, just for fun, and i want to real meet in jogja.
cylayu
cylayu

just ordinary girl :)
satriamuda

iseng iseng ngilangin bete, biar yang penting happyjjjj
nikenfebri
nikenfebri

Niken Febri Batu Jawa Timur Indonesia Bukan cewek yang pendiem, lovely, suka banget sama kucing, ngga terlalu pintar
afin y

Need friend to talk about seks, . Lets talk with me, iam 19 years old, i want real meet just for fun about seks.
avriie

Low quality
nash 120988

Pengen cari teman teman baru untuk Apa lg klo bisa di ajak ceting Cari lewat hp za lah Klo ml langsung mh takut kurang bersih ... Lebih aman lewat chat si hp kya nya dari pada ml langsung
putra kelana

mmmn bu oke sudah h ca fgvbchb ce hfdhnx de uvd fds ci jcd ub. ko vcbb hhj be ffjbxxghb x cm bbc ef gh sdr j ggbx hj nc ef gn vcr ffhvd hj jv eh cgj TTS hd tik b gg de km vcr dd
leci
leci

I'm simple girl
piru jr.

looking for a new friend ,yang asik buat sharing dan hot pecinta olahraga.
khall_anwar
khall_anwar

Saya suka sex pengen tau saya lebih jauh add we chat saya Suka ngemut memek sampe keluar kering km mau coba bisa ngikutin dan selalu bikin pias dan
putrakalimantan

hay,. saya dari utara kota tanjung selor kabupaten bulungan. sekarang sudah kerja. just for me,. :) nice to meet you
bagaskara

come chat with me, free chat, anything, just chat with girl! pretty girl, lets talk! im 19 y.o, single! make fun and make friend! daaamn! need 100 !
ronyzahr
ronyzahr

I love polite sex with sexy girly who just want to have fun with me for sex, romantic sex, with flirting first
rian79
rian79

Pejantan tangguh, suka cs, mencari ttm dunia maya, for havefun, bagi yg suka cs , jngan gengsi, di balik sisi lain pasti punya sisi yang lain, untuk mojang bandung havefun yuk........
jonthan mamuaya

i love for sex or i like sex. but i'm not like if you doing not good for me. show come on going with my party
rizky reza
rizky reza

aq seorang pria yg memiliki istri dan seorang anak laki-laki.... sy chat di sini guna mencari pasutri or single yang bisa membantu sy untuk ide liar happyseks bersama jga untk terapi frigit my wife....
evan_danu

Saya ingin sex, jadi bisa berbagi seputar sex, dan saya masih newbie, saya suka video sex
febri

aku hanya laki laki biasa tanpa kelebihan, dan tidak juga tampan. cukup sebagai seseorang yang belajar dan selalu belajar memahami hidup.
chungyen

Yes im old Is 100% free! from other social networks like Facebook; we help you easily meet new people! Is intended to be a clean, safe online social service. If you're looking to XXX chat or post explicit pictures in the publics view, IS NOT for you.
rmonta

im just ordinary men who seeking friends and other............... .................... . i am just i am....
hendryksp
hendryksp

Nama ku hendry lahir di desa yang penuh dengan ke aneka ragaman etnik dan suku bangsa ditanah yang sangat ku cintai tepatnya di dusun pertamina rantau aceh tamiang 30 maret 1971. Nah itu sekilas tentang aku. Sekilas tentang kamu apa?
rony lawas

“ dan biarkan aku membuatmu mengerang rasanya enak sekali” “Kamu bisa melakukan apapun yang kamu mau, sayang” “Aku sudah siap. Apakah kamu tidak ingin mu di sana? “
danielbaker

I\'m on a ship n very welcome person also really like also would be greate if someone like to accompany for a girl who wants to just short n just for fun that's it
randikurnia.s

Like fuck ....................
ucchand
ucchand

Saya teman wanita saya sangat krsepian Saya adalah orang yang sangat asik bergaul dengan siapa saja, saya yakin kalian para wanita tidak akan menyesal ketika dengan saya Saya akan membuat anda .
_gin
_gin

Naughty Suka exploring.. adventure.. thing.. tantangan.. heart breaking.. Ayo bikin hidup lebih hidup
- Find people near you on this local dating website.
Casual Dating in - Adult chat and casual dating.
Married Chat in - Discreet chat for married men and women.
- Chat with singles near you on this local dating website.

The people listed above are just some of the adults looking for chat rooms near Indonesia or adult chat around Indonesia on XtreemConneX. Register to see see more users. View people looking for Indonesia dating

Places in Indonesia Bandung, Bandung Cibiru, Bengkulu, Bontanf, Denpasar, Indonesia, Jakarta, Jakarta Selatan, Jogjakarta, Kalimantan Utara, Lampung, Magelang, Makassar, Malang, Manado, Pekalongan, Pekanbaru, Samarinda, Semarang, Surabaya, Tangerang, Tarakan,