Bandung Chat Room

Adults looking for free online local chat, dating and singles chat, and adult chat rooms in Bandung


ladyolla

single lady ......... filrty great kisser loves sex bitchy i loves money glamours fre e party animal
latzjulia

hi... I am Julia. I come from Indonesia.. and I am single.. so I am looking the right man.. hope to find him here. My religion is Christian. Have a same faith is very important for me to build a serious , So .. I hope you also has same faith with me. Please noted..I am not here to play around.. and please no scam !! God Bless you all..
gladis

uuummh and sexxxxx sange crot crot ahhhhh ahhhhh, oh yes horny im horny i want to sex chat
bara11

Dating sex chat ketika itu saya tak pham arti dari semua ini tapi saya yakini ini semua adalah ujuan tak ada bayangan sebelum nya haha sungguh ragu
azkakiana

Explore sex, i want meet and making love with wild young girl. sex is my dreams with girl want to try hardcore and swallow chat horny horny horny horny horny horny horny horny horny horny horny horny horny horny horny horny horny horny horny horny horny horny horny horny horny horny horny horny horny horny horny horny horny horny horny horny horn
adhit5456

Looking for a girl who can treat me well and im a good lover..... Chat me chat me chat me chat me chat me chat me chat me
fauzanakmal

suka pengen terus, dan mau belajar ml..... kira kira ada yg mau ngajarin aku ga ya... bosen tiap hari harus selalu gituuu..... mau nya langsung ajaa........ walaupun aku lahir dari keluarga yangg kuat agamanya, tapi aku mah gini
karim aznan

Lets have fun 😉 Saya 100 % pecinta wanita . Bukan homo Saya perokok , saya suka dunia malam Minuman favorit beer heinken
ravenxxx

Hi i am from country i am from bandung jawa barat
sansan234

sange, pengeng ngentot chat sex video call sex. butuh cewek hipersex
axeelmatthew

Outgoing, horny most of the time, looking for mahasiswi / tante2 who’s desperate for make outs / sex:)
dial212

test about about test about test about test about test about test about test about test about test about test about
ifelayati

aku adalah anak y ydhdtb jwvsusbs is sigsnsi s sisbscus sisbehdi
japra1933

Salam kenal semua saya disini mau mencari teman untuk di ajak ngobrol, , curhat dan kasih
japra100

Salam kenal untuk semua aku disini Ingin mencari teman untuk bisa diajak ngobrol atau curhat dan bisa kenal dengan banyak teman khususnya di indonesia, menjalin tali biar makin banyak teman mungkin bisa jadi sahabat.
alan78

i am a man. i am loking for women for berbagi cerita hanya untuk sendirian dan sering ingin berbagi dg yg sering kesepian dan ingin mencari temen sex..
firman2017

hidup sederhana Mencari yang cantik and setia hidup adalah pilihan apa adanya saja ada gak disini cewek yang semok kali ya he he he
adityarm

aku pengennn ngewee udh ga tahaan unhhh...... chat ....#seeexx
roudiedoank

asian for some girls to chat and make some fun to know each other about how to make live have fun
reno.69

Butuh temen chat sex, have fun, yg suka romantis merapat, di jamin asik, jngan malu sama sama tau .................... .................... .................... .................... ............?....... .................... .................... .................... ......
nachathea

freee
berto0512

Ciri ciri tinggi kulit sawo matang rambut hitam terus badan gak kurus kurus amat intinya lgi cari pasangan
coboysange

lelaki perkasa yang memiliki nafsu dan kemaluan yang besar dan suka bercinta siang dan malam menyukai lawan bercinta yang hypersex dan bernafsu besar
vian80

Pejantan tangguh yang akan mmberikan kepuasan nafsu para wanita penggila sex . Simple ga neko neko
vian

Pejantan tangguh yang mampu memuaskan birahi seorang wanita, brapa kali pun itu akan aku puaskan birahi nya
dendy ariessandy

my king my adventure touring traveling bobo makan bernafas mandi minum makan ngopi nongkrong happy clubbing bernang ngagoler smooking
aldoooo

i like big boob, i like sex, i wanna find sexy girl, aku suka minum minum, yang mau saya ajak minum minuk sambil party sex
smithi

menambah siapa tau jodohnya dapat disini khusus cewe bukan penyuka sesama jenis............... .................... .................... .................... .................... .................... .................... ...............
reno69

Suka chat sex, hot, bagi cwe suka cs merapat, suka yg sama sama romantis, orang jabar , yukk akhh?............... .................... .............. .................... .................... :* -→
ariean89

anak bandung gak?atau luar bndg jg gpp.gak gak sombong. suka cewe.
yanahari

My interest to world is the grls, coz is beauty and busty, blonde also, maybe n time i founded, be crazy with me and more, seduction is my priority
funxnremember

Sex should be sweaty, steamy and sticky. It should have elements of passion and intensity. It should be a moment of untamed frenzy coupled with unbridled and intimacy...
tastun

cscyuk udah lama ga cs nih. ada yg mau cs ga? add watsap khusus cewek yaa nooo gayy. kalo gay udh pasti ga akan di tanggepin dan lgsg di blokkk
loom 69

Hypersex dahaga sex siap muasin dan siap selalu bikin orgasme janda gadis yang kesepian yang haus warna warni orgasme bersamaku
perjakagenitbdg

Im a goos kisser looking for a kiss, chat, date, friend, free sex, with female Im a goos kisser looking for a kiss, chat, date, friend, free sex, with female
sancuplis

Pengen nambah kenalan dan teman nambah kenal dgn berbagai karakter penting happy aja bro...
tnugraha08

Im runner, im hikeholic, im player, nothing special on me. And if you know me? Add me, chat, and you can uh ah uh ah with me
kakha

.................... .................... .................... .................... .................... ................. .................... . .................... ...
andreaswijaya.s

I want tell you latter im looking for girl and i am a good man. Im here to , and i want make a with girl
chungyen

Yes im old Is 100% free! from other social networks like Facebook; we help you easily meet new people! Is intended to be a clean, safe online social service. If you're looking to XXX chat or post explicit pictures in the publics view, IS NOT for you.
serigaladomba

for sex partner Only women Bisa chat sex atau phone sex Mau muda,atau tua apalagi kalo tante sama milf bisa diladenin Photo?ask me first
muarrif

Aku lagi nyari cewek buat aku pacari, adakah yang mau denganku. Segera hubungi aku. Aku akan menerima kamu apa adanya, aku akan kamu sepenuh hati.
diksy

i like sex aku suk dengan sex
dikaradit

Chatsekks . Bandung . Hobi olahraga . Futsal bilu tangkis. Kerja kerja kerja ..... mencari yg bisa di ajak happy fun chat sex or phone seks seratus persen privasi amannn ... kontakkk yaaa invite meeee
ferryahmad566@yahoo.com

yang menarik dan sesuatu yang baru dan menyukai berbagai gaya dan mencari senssi sex yang bisa membuat melayang di awan
maharanee

easygoing, , and offer no threat or challenge to stronger and more exuberant . emotional rather than rational, more than , and have limited willpower.
blacktail

im straight and i love sex :* i live alone in bandung, just feel be free with me ;) just dont make a bullshit, for me you are not a whore if you LOVE to doing sex, you are a WHORE if you doing sex for money D:

The people listed above are just some of the adults looking for free chat rooms in Bandung or chats around Bandung on XtreemConneX.

Places in Bandung BANDUNG, Bandung,

Related Pages: Chat Room | Local Chat | Music Chat | TV Chat | Movie Chat | Interests Chat | Chat Room History