Tangerang Chat

Signup for your free XtreemConneX profile and chat with people from Tangerang.

People looking for free online local and adult chat rooms in Tangerang


bagaskara

come chat with me, free chat, anything, just chat with girl! pretty girl, lets talk! im 19 y.o, single! make fun and make friend! daaamn! need 100 !
rmonta

im just ordinary men who seeking friends and other............... .................... . i am just i am....
vonnydiandra
vonnydiandra

need someone to talk dirty with me and make some fun okayyyyy! :) :) yeayyy im fun, girly and ao to be with you in a whole day.. And we can make a good friends in here.. So lets get started!!!
noerdin

gue itu orangnya simpel, suka sex, minum, kadang ngerokok, ya gue sii ngelakuin hal-hal yang gue sukai aja..
timorer

want try me?? i want make sex with you iam hypersex ,buat tante tante juga saya siap melayani.. i really love and many moore
adiemadara

Haiii... Saya adie dari tangerang.. Umur 28... Nyari teman cewe........... Invite bbm saya yaa... 7c71f0c3............ .......,............ .................... ......
pria_like_ffm

like fun find sexy girl in Jakarta... im ...... any girl like fun????????????????? ???????????????????? ?????????
cowo16cm
cowo16cm

Wanna sex wanna chat sex wanna having sex... ............ .................... .................... .................... .................... .................... .................... ......... pokoknya pengen blajar tentang sex sex sex dan sex
brian_201

aku suka sekali sex. bagi kebutuhan hidup perempuan aku tidak bisa adlah kebutuhan hidup ini,
rsagian
rsagian

Saya mencari lawan jenis yang suka sex dan sama sama enak dan bukan yang bayar. Saya mencari yang buat memenuhi kebutuhan sex saya dan saya gak mau ribet dan gak mau yang banyak omong dan gak jelas dan saya mencari sama sama butuh bukan yang bayar
toramizu ginta
toramizu ginta

love sex...... ........
rio saputra
rio saputra

im not grasak grusuk, because im is very man................. .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... ..............
ajay_ku,,,,
ajay_ku,,,,

I like to hang out and love sports sports, I find a lot of friends for friends,,,, I always hope it will always be a beautiful life for myself I and all of you,,,, we will always be able to achieve my goals if there is a will we can,,, can and will,,,,
rezza

Gw itu orangnya simpel,tp klo orang udah berani ngusik gw jangan tanya kalo gw bsa hdup tu orang jangan coba coba ngusik gw klo gg mau gw usik...
adeove
adeove

cowok tengil yg dan rajin .................... .................... .................... .................... ....
jayaroni
jayaroni

ingin mencari pacar baik dunia dan dan sabar
nestocarleone
nestocarleone

a nice man over here let know each other see whether there is interest we can proceed to further stages
dariannk

I want to suck your pussy and nipples. I live in tangerang Indonesia (bsd city) and I'd like to have sex
rachmathdyt
rachmathdyt

i am a simple
larico

im single
chinesehot

Aku mau punya pacar cewek yang setia dan agresif. Aku akan selalu mencintai cewek itu asal dia setia ma aku dan aku akan kepuasan yang di mau terutama dalam kepuasan dan sex.
agus39
agus39

Simple, easy going, warm heart, like and lovely adventure meet new people, calm, straight man, love about new matter and hot news
hawk69
hawk69

Easy hari,ntah brp lAma,kita berbagi rasa,ini lagunya kubuat seindah mungkin hanya untukmu..
andi andreas
andi andreas

selama aku mencari, selama aku menanti di batas senja matahari membakar rinduku ku melayang terbang tinggi *courtesy of bersama mega-mega, menembus dinding waktu ku terbaring dan pejamkan mata dalam hati ku panggil namamu semoga saja kau dengar dan merasakan getaran di hatiku yang lama haus akan belaianmu seperti saat dulu saat-saat p
jhosef

Social Sex Network. .. Come and join in the fun! Share pics, videos, music. Join sexy groups, plan or attend ... Free Adult Chat Rooms ./ - Kanada - laman ini Start with our advanced free clean adult social service while chatting by signing up for free on our adult social network. Please remember that the ... Adult Chat - Join - Free Chat R
berondonk abisss

Your About Me is to short, it needs to be at least 100 . This is necessary to weed out spammy / low quality .... cute, cute, sweet
maroef
maroef

Q tuch orangnya gampang berteman ama siapa saja yg penting biza buat Q happy & kata orang sich Q sombong tapi kalo udah kenal sama Q pazti ngga nyesel dech
ronnyyaw_1234
ronnyyaw_1234

simple, rileks, pstinya ya gitu deh................. .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... ...........
ronnyyaw
ronnyyaw

simple, rileks, pstinya ya gitu deh................. .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... ...........
dide al-ger
dide al-ger

I was born in Tangerang, Banten Indonesia on 09 August 1982, I am simpleman, friendly, honest, careful, n respect to anyone. My hobies are reading the books, swimming, playing Tennis n chating.
Married Chat in - Discreet chat for married men and women.
Married Dating in - Discreet dating for married men and women.
Free Hookup Search - Search for casual dating partners online.
Webcam Chat - Video Chat with Adults in adult webcam chats.

The people listed above are just some of the adults looking for chat rooms near Tangerang or adult chat around Tangerang on XtreemConneX. Register to see see more users. View people looking for Tangerang dating