Webcam Chat - Video Chat with Adults in adult webcam chats.
- Chat with single college students near you!
Adult Chat - Chat with Adults in adult chat rooms.
Free Speed Dating - Meet sexy singles on the #1 online speed dating website free!
Local People From indonesia

Indonesia Chat

Signup for your free xtreemconnex profile and chat with people from indonesia.

People looking for free online local, adult, singles, and dating chat rooms in indonesia


Photo:
Name:
Description:
Location:
I am an adult male. kind and compassionate. friendly and sociable. I am looking for a woman to talk to....................................
jakarta jawa barat
ngentot yuu sange nih,.. ada yang mau sama aku gak? aku tiggal di bandung. bagi yang serius aja chat sama aku... bagi anda yang kurang menyukai dengan profil saya, jangan bi baca.
bandung jawa barat
saya adalah seorang perempuan dengan tingkat intelijen tinggi dan saya sekarang bekerja disebuah lembaga pemerintahan.
Medan Sumatera Utara
i need some fresh so bla bla bla bla bla bla bla bla bla hdfplf'as dogprigp;d[hg;klhry r;]d[l]r[y[ogolljsdfpo g]svojgpfihpggofdlkgouyfkgeiogrjgodivplgsfohgpfgoguigj[gsdioutoesdgokgh;fskjfgp[hkh
medan sumatera utara
I am not perfect but i will try the best
Jakarta Jakarta raya
akuu cintaa sex..............................................................emmhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh i love sex..............................................................rasakan setiap getaran fantasi yang aku berikan kepada kalian semua my boy............................i love uuuu.........i can't speak english boy
jakarta dki jakarta
I'm looking beautifull sexy lady..my name is prince ahmed ..last for month i was live medan indonesia by holiday...
medan indonesia
I am siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimple and need a friend
jakarta jakarta
I like seks Saya pengen ewean Penis saya gede dan panjang Saya siap jilatin memek kalian sampai bucat Ohhh yessss Crotttttttttttt
bogor jawa barat
sexlover sexlover sexlover sexlover sexlover sexlover sexlover sexlover sexlover sexlover sexlover sexlover sexlover sexlover sexlover sexlover sexlover sexlover sexlover sexlover sexlover sexlover sexlover sexlover sexlover sexlover sexlover sexlover
surabaya jawa timur
pengen punya bnyak teman biar bisa bntu aku tambh pengalaman tntang apapun,aq pengen ngerti semuanya,trelebih tmen wanita...
surabaya jawa timur
lokkin 4 teen guy
surabaya jawa TImur
Easy going, nice person, open minded and good at......, Looking nice and sexy girl and knowing what man want Plase hit me if u interested xxx
Jakarta Jakarta
Love Allah
Jakarta Jakarta
gw tampil apa adanya, nyari kesenangan sex, loe suka gw suka. yang butuh belaian,apalagi yang mau keturunan bisa chat gw. Tapi gw bukan gigolo.
jakarta jakarta
cute
Jakarta DKI Jakarta
im sexy, and some people called me naughty girl but really im just enjoying as who i am and im looking for fun sex guys, are you ready for fucking me? :p
jakarta dki jakarta
hot girl,with sexy pusy,want horny,,,,,with somebody in there....boy..............with long n big tits
jakarta jakarta
sayajlseiuseddjuefgvwejdweuhfnewhnfcjufgewjm gfuewweugfwjewfbjkfbejkbejfbejfbejfbejfbejbfejbfegfehjjefhjehfjehfjehjmn fchakjlghwkehfnkewhnfewhnthnreueiorghriohgiorejgirjgirjgirjgirjitjgthurghgujrtnhughreighiergjierhgirejiogjreofjkrojikgitgikerjogijreigjtejigejoigitrjgejigjweijhgoiehjrepihgoirejhgirj
jakarta jakarta
im virgin
jakarta jakarta
butuh kasih sayang kehangatan san yang terakhir tubuhmu yg indah hehehehe peaceeeeeeeeeeeeeeeereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee3eeeeeeeeeee
bali 000000000
iam looking to meet new people explore and have fun and enjoy travel,hadsba fhwfwefwo hgfhjdf2 hwefbhfwei hfwehfewf
erbil kurdistan
gw g muluk2 low profile aja suka tantangan, xtrem, romantis...... ............... ...............................
malang jatim
Butuh teman sex gratis,suka sama suka, dan yang mau hamil dan belum punya keturunan. atau yang mau having fun sex.
jakarta jakarta
You can call me vie I am an athlete , i have brown skin, and long black hair ,pure javanesse face. may be not perfect woman. i am simple person . I love traveling, culinary, hiking , wall clambing, diving and surfing . I want to find someone who can talk have a good at heart, calm and good attitude, Actually i\'m not good in english. Indonesian better :)
Surabaya Jawa timur
hmmm.... ____________________________________________________________________________________________________________________________________ nothing to display
jakarta selatan jakarta
Pengen punya temen share cewe buat berbagi pengalaman sex . Khususnya daerah bandung Dan sekitarnya , tanpa malu , no tipu . Dan privasi tentunya . (Only cewe bandung aja ) invite 321C5960
bandung jawabarat
Pengen punya cewek buat ml gratis . pokoknya dia senang aku iku senang
surabaya single
pure for great romance pure for great romance pure for great romance pure for great romance pure for great romance
jakarta indonesia
saya mau pesan bispak asal padang kalo saya chat saya..saya lagi butuh sekarang..tate girang ok juga
padang padang panjang
just for fun and having a good sex partner. not for serious relationship. straight man. dont be mad on me, its real that some people want to ride on sex. i can be a good friend too, depent how we chat and make a good conversation. life must goes on, so it will make me to take a good friends before get relationship. first, let be friend..
balikpapan east kalimantan
sange pengen ml selalu penasaran pengen ml adakah yg mau ml dengan ku adakah tante girang di room ini?
jakarta dki jakarta
sange pengen ml selalu penasaran pengen ml adakah yg mau ml dengan ku adakah tante girang di room ini?
jakarta dki jakarta
Saya hanya seorang anak laki-laki yang sedang mencari hiburan. :) saya mencari perempuan di daerah parongpong bandung dan sekitarnya untuk di ajak berkencan.
Bandung Jawa Barat
nice to chat with, be a good friend , be able to talk anything ,,wants to get lots of friends from around the world.
yogyakarta yogyakarta
yeah fuck ,, ?..........,.,,.................................................................................................camone girl okee
yogyakarta yogyakarta
hmm.I'm just a simple person
Jogjakarta jawa tengah
biasa aja sih :P. tertarik sex buat pengalaman
sleman yogyakarta
I looove sex
Jogjakarta Jogjakarta
pada dasarnya semua manusia itu penuh dengan sifat yang munafik,tak terkecuali juga dengan diriku,Keep The faith guys ;)
jakarta jakarta
I'm looking for a new friend
Jakarta Jawa Barat
salam kenal.
surabaya Jawa timur
i wanna do something different..
indonesia indonesia
uuummh sexsexsexsex and sexxxxx sange crot crot ahhhhh ahhhhh, oh yes horny im horny i want to sex chat
bandung jawa barat
aku ingin kepuasan,, ingin dipuasin sama cewe/tante yang suka dan hoby gituan,pokoknya pengen,pengen dan pengen..... aku ingin kepuasan,, ingin dipuasin sama cewe/tante yang suka dan hoby gituan,pokoknya pengen,pengen dan pengen..... aku ingin kepuasan,, ingin dipuasin sama cewe/tante yang suka dan hoby gituan,pokoknya pengen,pengen dan pengen..... aku ingin kepuasan,, ingin dipuasin sama cewe/tante yang suka dan hoby gituan,pokoknya pengen,pengen dan pengen.....
jakarta jakarta barat
saya seorang laki-laki tulen dan perjaka yg baik hati, peduli kepada perempuan ataupun laki-laki dan saya paling malas kalau sudah debat saya orangnya humoris
bandung jawabarat
Suka Sharing tentang IT khususnya client server, animasi, web database, autocad, pemrograman visual serta konveksi dan kencan bebas suka sama suka asalkan puas
semarang jawa tengah
im a sexy an extra ordinary girl... hehehe
jakarta jakarta pusat
This is my life, I really liked it. wanna have some fun!! a swinger and looking for other female. wanna have pleasure in chatting and dating would be good.searching for a nice girl with a good shape. don't be shy.
Jakarta Barat DKI Jakarta
I'd always perfect life is only temporary, but many errors in hidupini, will never happen so anything that always makes when
jakarta nothing

The people listed above are just some of the XtreemConneX users looking for adult chat rooms near indonesia or adult chat rooms around indonesia. register to see see more users.








ChatFreeway's Top Sites
eXTReMe Tracker

© XtreemConneX.com indonesia chat rooms